Umbraco Vacatures Bij onze partners


De Dutch Umbraco User Group bereikt honderden Umbraco ontwikkelaars, gebruikers en bedrijven die zich bezighouden met Umbraco in Nederland.Vrienden van de DUUG kunnen hier zelf vacatures plaatsen, waardoor een centraal aanbod van Umbraco gerelateerde vacatures beschikbaar is. Een directere toegang tot de Umbraco doelgroep is er niet!

Umbraco Back-end Developer bij DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-gedreven creatieve agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen, en Willemstad (Curaçao). Samen maken we elke dag de digitale ambities van onze klanten waar. Klanten zoals National Geographic, Eredivisie, Talpa, Nederlandse Loterij, De Persgroep, VSM, Eredivisie en Varo Energy.

Umbraco Front-end Developer bij DotControl

Wij zijn DotControl. Een data-gedreven creatieve agency met kantoren in Rotterdam, Heerlen, en Willemstad (Curaçao). Samen maken we elke dag de digitale ambities van onze klanten waar. Klanten zoals National Geographic, Eredivisie, Talpa, Nederlandse Loterij, De Persgroep, VSM, Eredivisie en Varo Energy.

Ervaren front-end developer bij Basic Orange

Wij hebben plek voor een gedreven en ervaren front-end developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

Gedreven backend / Umbraco developer bij Basic Orange

Wij hebben plek voor een gedreven backend / Umbraco developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

Ervaren .NET developer bij Basic Orange

Wij zijn hard op zoek naar een ervaren .NET developer, die net als wij blij wordt van mooie dingen maken. Ben jij de man of vrouw die wij zoeken? Basic Orange is marktleider in online personalisatie van websites. Hiermee bieden we content toegesneden op het profiel van bezoekers, waardoor conversie en verbinding enorm verhoogd wordt.

.NET Developer bij Novaware

.NET developer Werk je graag aan mooie en ingewikkelde webprojecten en word je enthousiast van nieuwe technieken? Dan hebben wij een mooie plek voor je. Als .NET developer ga je aan de slag in een multifunctioneel Scrum team met andere developers.

Umbraco Front-end developer bij Novaware

Werk je graag aan mooie webprojecten en word je enthousiast van nieuwe front-end technieken? Dan hebben wij een mooie plek voor je. Als front-end developer ga je aan de slag in ons team dat bestaat uit verschillende specialisten.

Front-end developer bij Axendo

Wil jij, net als Axendo, niets liever dan gave online oplossingen ontwikkelen? Ben jij de beste in je vak en wil je verder ontwikkelen, maar vind je plezier in je werk minstens zo belangrijk? Lees dan verder!

Umbraco developer bij Perplex

Kom jij bij Perplex werken voor grote klanten met complexe opdrachten? Wij zoeken een goede .NET programmeur met minimaal twee jaar ervaring en kennis van Umbraco. In ruil geven we jou een fijne werkplek waar je jouw ideeën kan inzetten, uitdagend werk doet, veel ruimte krijgt voor (eigen) ontwikkeling en relaxed contact hebt met collega's!