Lead software developer Follow the lead


Solliteer bij TRES
Ben jij klaar om jouw coachende- en technische vaardigheden in te zetten bij TRES? Wij zijn op zoek naar een lead software developer C# die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Over de functie

"Mijn klant verwacht dat ik 24/7 bereikbaar ben. En tegelijkertijd willen ze ook steeds meer zelf kunnen regelen. Orderinformatie inzien, planningen aanpassen, gegevens bijwerken of een afspraak maken. Hoe doen we dat?" Uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. En hier ga jij ze bij helpen door het ontwikkelen van (complexe) websites en klantportalen

Als lead software developer (C#) ga je de architectuur van deze oplossingen bedenken, bestaande oplossingen verbeteren en doortontwikkelen, (nieuwe) teamleden coachen en code reviews uitvoeren. Daarnaast ben je technisch verantwoordelijk voor een aantal opdrachtgevers uit jouw team. Van belang is daarom dat je voldoende development kennis hebt, maar vooral ook visie hoe we continu voorop blijven lopen met onze oplossingen. 

Jij wordt onderdeel van één van onze vier bouwteams. Samen met de back-end (software) developers, een front-end developer, een digital marketeer en een consultant/teamlead hebben jullie een eigen vaste groep opdrachtgevers. De consultant/teamlead is verantwoordelijk voor de klant, een stuk projectmanagement en het werkgeluk van de teamleden, jij houdt je bezig met de technische/inhoudelijke coaching en ontwikkeling.

Meer weten?