Vrienden Partners en sponsoren


DUUG heeft vrienden! Deze vrienden maken het mogelijk om onze evenementen en meetups te organiseren en DUUG bestaansrecht te geven.

Het opzetten van een evenement als het jaarlijkse DUUGfest en het organiseren van de meetups kost natuurlijk geld. Om die kosten te dekken zijn wij afhankelijk van de DUUGfest kaartverkoop, maar ook voor een groot deel van ondersteuning door derden. Vandaar dus dat we vrienden hebben! Daar doen we natuurlijk iets voor terug, want een vriendschap moet van twee kanten komen.

Al onze vrienden krijgen exposure via onze kanalen en meetups, ze kunnen vacatures aandragen en natuurlijk zijn alle sponsorpakketten inclusief meerdere tickets voor het jaarlijkse DUUGfest!
Met de inkomsten kunnen wij zorgen dat developers en (eind)gebruikers van Umbraco in Nederland de beste sessies en workshops kunnen bijhouden, regelmatig op meetups hun kennis kunnen bijspijkeren en naar buiten toe duidelijk maken dat Umbraco een serieuze optie is om een online omgeving mee op te bouwen.

Als vriend van DUUG laat je aan (toekomstige) werknemers en klanten zien dat je Umbraco in Nederland een warm hart toedraagt!

Ook de DUUG helpen?

Download onze plannen & sponsoring brochure

DUUG Partners

Arlanet - Digital Engineers

Wij zijn Arlanet, een innovatief en gespecialiseerd digital agency gericht op het activeren van digitale ambities. Door slim gebruik te maken van experience platforms en data leveren we - samen met vaste, gespecialiseerde partners voor creative concepting en design - full-service oplossingen innovatieve digitale producten. Umbraco Gold Partner.

Embrace

Wij bieden een compleet pakket dat technisch snel staat, koppelt met relevante systemen en simpel werkt voor gebruikers. Embrace is, als marktleider in Nederland, met 150 klanten, ervan overtuigd dat we dé partij zijn om vraagstukken rondom samenwerken, kennisdelen en verbinden op een digitaal portaal op te lossen.

KeyMen

Sinds 2007 maken wij gebruik van Umbraco voor het ontwikkelen van applicaties en sites. Naast Umbraco ontwikkeling, ligt onze focus op het maken van ledenwebsites voor (branche)verenigingen. Vanuit ons kantoor in Dordrecht, werken wij als technisch implementatiepartner voor reclame- en marketingbureau's maar ook voor klanten als de RET.

we are you

We are you is een digital agency met meer dan 350 professionals. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van 5 toonaangevende digital agencies: Colours, Mangrove, Redhotminute, Virtual Affairs en Estate Digital. Samen met onze klanten willen we verschil maken.


DUUG Goede Vrienden

Axendo

Bij Axendo werken deskundige en communicatieve techneuten die trots zijn op hun vak. We zijn een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en beheren van slimme online platformen voor onze klanten. Naast Microsoft Silver Partner zijn we een zeer actief Umbraco Gold Partner, oprichter en medebestuurder van de DUUG!

Conclusion Zuyd

Wij zijn Conclusion Zuyd: dé digitale transformatie specialist van het zuiden. Wij helpen u om meer uit uw organisatie te halen met een unieke mix van kennis, ervaring en lef. Met onze hulp vergroot u uw concurrerend vermogen, innovatiekracht en winstgevendheid. Conclusion Zuyd kan u helpen met al uw digitale vraagstukken.

DEPT

Een internationale agency met meer dan 1000 ervaren denkers & doeners. Eén agency waar creativiteit, technologie en data samenkomen. Wij helpen met het opnieuw uitvinden en versnellen van jouw digitale werkelijkheid. Dat doen we door het maken van ervaringen die mensen willen en organisaties nodig hebben.

Marvelous

Marvelous is een software / consultancy bedrijf met een sterke focus op online. Marvelous is gespecialiseerd in het realiseren van schaalbare online toepassingen en op ASP.NET gebaseerde Content Management systemen. Marvelous adviseert online bureaus en bedrijven om de stap naar de toekomst te zetten.

Novaware

Novaware helpt bedrijven en organisaties die waarde willen creëren, met oog voor mensen en onze planeet. Het is onze ultieme uitdaging om juist voor deze bedrijven de online oplossing of webapplicatie te realiseren die werkt en raakt.

Perplex

Perplex is een digitaal bureau in Arnhem. Met een enthousiast team van verschillende disciplines werken we aan slimme technieken en uitvoerbare strategieën. We dragen graag steeds actief bij aan Umbraco en investeren veel in kennis en opleiding. Het winnen van 2 belangrijke awards op Codegarden 2019 is dan ook een mooie kroon op ons harde werk!

Poort80

Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen als Umbraco, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties.

uCommerce

uCommerce is an e-commerce offering fully integrated with Umbraco for building online stores. With uCommerce and Umbraco you create unique and powerful e-commerce webshops fully customized to your client's requirements.


DUUG Vrienden

Gloedonline

Online gevonden en gekozen worden? Daar gaan wij voor. We ontwerpen en bouwen websites die jouw bezoekers echt verder helpen. We creëren aansprekende content en laten online marketing renderen. Gloedonline is hét internetbureau in Nijmegen dat helpt online communicatie aantoonbaar te verbeteren.

Ipsis

Wij zijn ipsis; een actief, crossmediaal reclamebureau in Zwaag, gemeente Hoorn. Als crossmediaal reclamebureau zijn wij constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Nedfinity

Bedrijven en organisaties succesvol maken op internet is al 18 jaar onze expertise. Wij bieden online oplossingen aan in de vorm van Strategie & Concept, Websites, Development, Mobiele apps, e-Commerce, Digital Marketing en Hosting & Support.

Nexwork

Nexwork is een digitaal marketing bureau. Wij adviseren en ontwikkelen effectieve digitale strategieën voor een breed scala aan (internationale) klanten. Deze online successen worden behaald met de juiste techniek. Daarom maken wij gebruik van het open source content management systeem Umbraco.

Soeteman Software

Soeteman Software is a commercial Umbraco package Vendor. We focus on building quality packages for Umbraco CMS. All of our Umbraco packages are well known within the community and come with great support. Visit our website to see our products in action or download a trial to find out how our packages can help you with your next Umbraco project.

Suneco

Suneco is een full service internetbureau, gespecialiseerd op de terreinen design, technische realisatie, beheer en het technisch faciliteren van complete en complexe web hosting omgevingen. Suneco is onderdeel van de Walbeek Groep en heeft gecertificeerde ontwikkelaars in Microsoft, Sitecore, Sitefinity en Umbraco.

Tambien

Tambien bouwt gebruiksvriendelijke sites, apps, en webshops. Wij leveren krachtige digitale oplossingen die de gebruiker centraal stellen, er goed uitzien én naadloos integreren met de achterliggende bedrijfssystemen. Het team van Tambien heeft ruime ervaring met onder meer Isah, MS Dynamics NAV en Exact Globe.

TheFactor.e

We maken menselijke technologie voor de digitale mens. Voor jou, dus. En voor je familie, vrienden, collega’s en klanten. Hoe kunnen we hun online leven vereenvoudigen en meer waarde geven? Die vraag beantwoorden we door innovatieve platforms te ontwerpen en te bouwen.

True People

Wij richten ons op de complexe implementaties voor het Umbraco CMS. Naast het invullen van de online behoefte voor eindklanten in de vorm van websites en applicaties, ondersteunen we andere bureaus bij het realiseren van complexe vraagstukken.

Webwonders

Onze dienstverlening is gericht op het realiseren van groei voor B2B-bedrijven door het bouwen van slimme websites, maatwerk software en de inzet van online marketing, gericht op het genereren van leads. Wij vertalen jouw behoeften naar concrete online oplossingen vanuit onze drie kerndiensten: Slimme websites, Online marketing & Maatwerk software.


DUUG Freelance Vrienden

Code38

Gentful

Yeeve