Goede Vrienden


Axendo

Bij Axendo werken deskundige en communicatieve techneuten die trots zijn op hun vak. We zijn een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en beheren van slimme online platformen voor onze klanten. Naast Microsoft Silver Partner zijn we een zeer actief Umbraco Gold Partner, oprichter en medebestuurder van de DUUG!

Conclusion Zuyd

Wij zijn Conclusion Zuyd: dé digitale transformatie specialist van het zuiden. Wij helpen u om meer uit uw organisatie te halen met een unieke mix van kennis, ervaring en lef. Met onze hulp vergroot u uw concurrerend vermogen, innovatiekracht en winstgevendheid. Conclusion Zuyd kan u helpen met al uw digitale vraagstukken.

DotControl

We are DotControl, a data-driven creative agency. With a talented team of 60+ individuals, we develop products and experiences, such as websites, apps. Get in touch!

Marvelous

Marvelous is een software / consultancy bedrijf met een sterke focus op online. Marvelous is gespecialiseerd in het realiseren van schaalbare online toepassingen en op ASP.NET gebaseerde Content Management systemen. Marvelous adviseert online bureaus en bedrijven om de stap naar de toekomst te zetten.

Novaware

Novaware helpt bedrijven en organisaties die waarde willen creëren, met oog voor mensen en onze planeet. Het is onze ultieme uitdaging om juist voor deze bedrijven de online oplossing of webapplicatie te realiseren die werkt en raakt.

Perplex

Perplex is een digitaal bureau in Arnhem. Met een enthousiast team van verschillende disciplines werken we aan slimme technieken en uitvoerbare strategieën. We dragen graag steeds actief bij aan Umbraco en investeren veel in kennis en opleiding. Het winnen van 2 belangrijke awards op Codegarden 2019 is dan ook een mooie kroon op ons harde werk!

Poort80

Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen als Umbraco, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties.