Front-end developer bij Axendo


Solliteer bij Axendo
Wil jij, net als Axendo, niets liever dan gave online oplossingen ontwikkelen? Ben jij de beste in je vak en wil je verder ontwikkelen, maar vind je plezier in je werk minstens zo belangrijk? Lees dan verder!

Alles op een rijtje

  • Functie: Front-end developer
  • Kennisgebieden: HTML, CSS, Javascript, BEM, Gulp/NPM
  • Locatie: bij ons op kantoor in Leusden
  • Uren: 32 - 40 uur
  • Salaris: €3.000 - €4.400, afhankelijk van je ervaring.
  • Flexibel: Flexibele werktijden en in overleg is thuiswerken mogelijk.

Handig om te weten

  • Ontwikkeling: Ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling, inclusief opleidingsbudget en bezoeken van relevante meetups, congressen en kennissessies.
  • Werkplek: Fijne werkplek met o.a. snelle laptop en 2 of meer schermen
  • Team: Samenwerken met een team van 8+ collega’s
  • Lunch: Standaard een potje FIFA of een wandeling maken uitgestippeld door PokemonGO.  

Over Axendo

Axendo is een full-service internetbureau met 9 medewerkers, gevestigd in Leusden. Op kantoor werken we hard, maar we zijn even fanatiek bij een potje FIFA19. Ons hechte team is nuchter, eigenwijs en met het hart op de goede plek. We werken agile. Dat betekent onder andere dat we nauw samenwerken met onze opdrachtgevers, in dezelfde open sfeer als die we onderling hebben.

Axendo bedenkt, designs, bouwen en beheren online platformen en digitale producten voor onze klanten in teams met developers, designers en marketeers. Van meertalige multi-sites tot mobile apps en chatbots, alles is mogelijk. Axendo werkt voor opdrachtgevers zoals Amsterdam Marketing, Reclassering, Meander MC, Lexima, Aviko en de EO.

Jouw werkzaamheden

Uiteenlopende projecten liggen voor je klaar om samen met je collega’s in sprints opgepakt te worden. Jij zorgt als front-end developer voor de verbinding tussen het design en de techniek. Je ontwerpt, programmeert, test en implementeert. Je weet daarnaast precies wat goed werkt op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid. Wil je meer weten over je dagelijkse werkzaamheden bij Axendo als front-ender, loop dan een dagje mee met onze eigen front-ender Arnold!

Jouw profiel

Je hebt gedegen kennis van HTML, CSS precompilers, Javascript, BEM en Gulp/NPM. Het is mooi als je ook ervaring hebt met Javascript frameworks zoals React of Vue.js, maar dat is niet noodzakelijk.

Axendo zoekt een slimme developer met een aantal jaren werkervaring. Eventueel aangevuld met kennis over Umbraco of Sitecore. Vanzelfsprekend hecht Axendo veel waarde aan een goede gebruikerservaring van onze producten, heb je ervaring met UX/UI? Dan heb je nog een streepje voor. Bij voorkeur kom je het team fulltime versterken, maar deeltijd is ook zeker bespreekbaar.

Wij bieden

Naast een fijne werkplek, goed salaris met de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, lekkere koffie, laptop met twee of meer schermen, reiskostenvergoeding en een persoonlijk opleidingsbudget is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling. Axendo helpt je graag je kennis op peil te houden door je de ruimte te geven voor het bezoeken van relevante meetups, congressen en kennissessies.

Ook kiest Axendo voor een individuele benadering. Dat betekent bijvoorbeeld dat Axendo flexibel is met arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, thuiswerken, werktijden en andere zaken. Axendo overlegt samen wat wenselijk en realistisch is.

Vragen of direct solliciteren?

Ben je enthousiast en herken je jezelf in dit profiel? Stuur Axendo dan een mailtje met je CV. En mocht je nog niet direct willen solliciteren, dan ben je van harte welkom om op een vrijdag rond 16.00 uur een speciaalbiertje te komen drinken om eens vrijblijvend de sfeer te komen proeven!