Software developer C# Do what you like doing the most


Solliteer bij TRES
Krijg jij energie van afwisselende projecten en het bouwen en bedenken van websites en klantportalen? Wij zijn op zoek naar een C# software developer die wil werken aan de digitale maatwerkoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Over de functie

"Mijn klant verwacht dat ik 24/7 bereikbaar ben. En tegelijkertijd willen ze ook steeds meer zelf kunnen regelen. Orderinformatie inzien, planningen aanpassen, gegevens bijwerken of een afspraak maken. Hoe doen we dat?" Uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan. En hier ga jij ze bij helpen.

Jij bedenkt en bouwt bij TRES namelijk verschillende digitale maatwerkoplossingen, voornamelijk in .NET (C#). Denk hierbij aan (complexe) websites en klantportalen. Inhoudelijk een interessante rol wanneer je houdt van maatwerk en technische complexiteit in combinatie met afwisseling en ruimte voor eigen inbreng.

We hebben vier bouwteams bij TRES die bestaan uit back-end (software) developers, een front-end developer, een digital marketeer en een consultant/teamlead. Samen realiseren jullie oplossingen voor je eigen vaste groep opdrachtgevers. Jij wordt onderdeel van één van deze teams en samen maken jullie je opdrachtgevers succesvoller, dat geeft een kick!

Meer weten?